Garanti

Startside
Op
Seneste nyt
YouTube
Hvalpe på vej
Årets Cairn
CRUFTS 2010
Nyheds-E-Mail
Charlie's Angles
Furstenberg
Stambøger
Arkiv
Hvalpefamilier
Flere billeder
Udstilling
Links
Kontakt

 

 


GARANTI

Du får følgende GARANTI ved køb af en hvalp.

1). Alle hvalpe bliver solgt med DKK Stambog og DKK Købsaftale.
2). Hvalpene er chipmærket af en DKK repræsentant.
3). Hvalpene får ormekur når de er 5- og 8 uger gamle. Tæven og hvalpene bliver sundhedstjekket hos Dyrlægerne i Holstebro, når hvalpene er otte uger gamle. Hvalpene bliver samtidig vaccineret. 
4). Alle hvalpe er født og opvokset blandt vores øvrige hunde. Hvalpene bliver præget i en positiv retning og lærer desuden at blive renlige, gå i snor, køre i bil, samt opleve verdenen udenfor. 
5). Vi opdrætter på det bedst tilgængelige materiale. Det gælder både med hensyn til sundhed, psyke og eksteriørmæssigt.
6). Tre uger efter fødslen af hvalpene er du velkommen til at aflægge besøg.
7). Alle hvalpe er løbende blevet vænnet til at stå på et trimmebord samt at blive rørt ved.
8). Med hver hvalp følger en startpakke som består af snor og halsbånd, et tæppe, et styk legetøj, 1,8 kg Regal hvalpefoder til ca. 20 dages måneds forbrug og sundhedsattest udfærdiget af Dyrlægerne i Holstebro. To DVD'er á 60 minutter i bedste kvalitet i 16:9 format med fødslen af hvalpene vil blive udleveret sammen med hvalpen samt tre DVD'ere á 60 minutter i bedste kvalitet i 16:9 format med hvalpenes opvækst vil senest en måned efter købet af hvalpen blive tilsendt med Post Danmark. Med i prisen er også det første hvalpetrim. Du vil blive tilbudt at købe en 25 kg kennelsæk med Regal hvalpefoder til specialpris.
9). Du og din familie er til enhver tid velkommen til at henvende sig med spørgsmål eller søge råd, opmuntring og hjælp til udstilling og opdræt. Vi hjælper gerne nye udstillere og opdrættere, der påtænker at bruge en Sweet Beauty hund.
10. Efter fødslen kan du se de nyeste fotos af hvalpene og tæven på hjemmesiden www.sweetbeauty.dk under "Hvalpe". Der bliver mindst en gang om ugen lagt nye fotos op på hjemmesiden. Fotos i højeste opløsning kan rekvireres efter nærmere aftale. Fotos af tidligere hvalpekuld kan ses under "Arkiv".

Tilbage til "Købsaftale"

Tilbage til Hvalpe