Købsaftale

Startside
Op
Seneste nyt
YouTube
Hvalpe på vej
Årets Cairn
CRUFTS 2010
Nyheds-E-Mail
Charlie's Angles
Furstenberg
Stambøger
Arkiv
Hvalpefamilier
Flere billeder
Udstilling
Links
Kontakt

 

 


KØBSAFTALE 

Kennel Sweet Beauty sælger en hvalp på følgende betingelser.

1). Hvalpen er købt som familiehund. Som opdrætter forventer vi, at hvalpen deltager i familiens daglige gøremål og bliver behandlet med den fornødne respekt og kærlighed. 
2). Vi finder i fællesskab med dig og din familie ud af hvilken hvalp, der passer til jeres familie. Når vi kender jeres baggrund, kan vi finde hvalpen med de rette egenskaber. Hvalpen og familien skal passe sammen. Hver familie har sine behov og hver hvalp har sin egen personlighed.
3). Du kan først afhente hvalpen fra den er 9 uger gammel.
4). Hvalpen skal have et aktivt liv med diverse former for aktiviteter.
5). Det er ikke muligt at købe en hvalp med videresalg for øje. Dette er for at undgå, at hunden (tæven) senere måtte blive videresolgt til en "hvalpefabrik". Dette fremgår af købekontrakten. Såfremt man ikke længere kan beholde hunden, skal Kennel Sweet Beauty tilbydes forkøbsret til hunden til maximalt kr. 3.500. Dette gælder hele hundens levetid. Vi vil meget gerne være behjælpelig med, at finde et andet passende hjem til hunden. Vi ønsker ikke, at hunden i værste fald måtte ende på et hundeinternat. 
6). Du skal som hvalpekøber til enhver tid respektere vores råd og vejledning.
7). Hvis du senere påtænker at bruge hunden til opdræt, må dette kun ske efter DKK's regler. Hunden skal være avlsgodkendt på en DKK udstilling, og man må kun bruge hunde, som er DKK stambogsførte og avlsgodkendt til parring.

Gå videre til  Garanti

Tilbage til Hvalpe